Jeden z ostatnich odcinków programu „Okrasa łamie przepisy” był poświęcony karpiowi zatorskiemu. Odcinek był realizowany nad zatorskimi stawami, a przygotowywanymi potrawami były: czosnkowy kapuśniak na karpiu, zapieczony na złoto karp w kapuście i pomidorach, pikantna zapiekanka z karpia i słodkich batatów oraz karp z rusztu.
Gościem odcinka był Jerzy Wojciech Adamek – prezes Rybackiego Zakładu Doświadczalnego w Zatorze.
Kto nie widział programu, może zobaczyć pod linkiem: https://vod.tvp.pl/video/okrasa-lamie-przepisy,zatorskie-karpie,34605868
kik, 21.11.2017 09:53
A to ten co reklamuje tego niemieckiego sridla hehe już nie mogę patrzeć na te reklamy lidla
asquit, 21.11.2017 07:41
dziwne że okrasa jeszcze pokazuje się w pisowskiej telewizji