Gotowanie pod wieżą Eiffla

, GOTUJ Z..., Wiadomości, 28.05.2016 15:00, DK
Dziś coś pysznego z kuchni francuskiej.
Gotowanie pod wieżą Eiffla

Razem z Parkiem Miniatur w Inwałdzie zapraszamy na gotowanie pod wieżą Eiffla, oczywiście tą w wersji mini w Iiwałdzie. W programie zupa francuska cebulowa oraz mule w sosie śmietanowo-czosnkowym z bagietką. To naprawdę proste!

 

 

Sponsorem programu jest Park Miniatur w Inwałdzie

 

PRZEPSY:

Zupa cebulowa

Mule w sosie śmietanowo-czosnkowo-cebulowym

 

 

 

ZOBACZ TAKŻE: Doskonałe miejsce na grillowanie

Zobacz także

Napisz komentarz

Redakcja mamNewsa.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy Internautów. Prosimy o kulturalną dyskusję i przestrzeganie regulaminu portalu. Wpisy niezgodne z regulaminem będą usuwane. Dodając komentarz, akceptujesz postanowienia regulaminu. Wszelkie problemy z funkcjonowaniem portalu, usterki, uwagi, zgłoszenia błędów prosimy kierować na: kontakt@mamNewsa.pl

Brak komentarzy