Restauracja Mickiewicza od 5 lat łączy w Andrychowie nowoczesne podejście do kuchni i otwartość na światowe trendy. Dania przygotowywane z naturalnych, starannie
wyselekcjonowanych składników, zawsze w smacznym wydaniu.
Swoje 5 urodziny będzie obchodzić dokładnie w piątek (30.06) i przez cały weekend z tej okazji zaprasza do wspólnego świętowania - na powitanie, kieliszek prosecco dla chętnych.
W restauracji pojawiło się nowe menu. Wśród starannie skomponowanych przez Szefa Kuchni dań znajdziemy m.in.
- Polędwiczka wieprzowa z panierowaną kaszanką, grillowaną sałatą rzymską, palonym ziemniakiem, masłem ziołowym i sosem pieprzowym
- Grillowany łosoś z maślanym risotto, sałatką z jabłka i selera naciowego, emulsją pietruszkową
- Stek z antrykotu z palonym ziemniakiem, gremolatą pietruszkowa, masłem ziołowym
- Sernik baskijski z sosem z białej czekolady i malin oraz owocami sezonowymi
Nie zabraknie oczywiście kultowych PODPŁOMYKÓW w nowych odsłonach
Serdecznie zapraszamy!
PON-CZW 10:00-21:00
PT 10:00-23:00
SOB 12:00-23:00
NDZ 12:00-21:00
PLAC MICKIEWICZA 1, 34-120 ANDRYCHÓW
- artykuł sponsorowany -
Brak komentarzy