Wydawać by się mogło, że - co, jak co - ale branża spożywcza nie powinna odczuć różnych restrykcji związanych z pandemią koronawirusa w Polsce. Tak jednak nie do końca było. - Sytuacja powoli wraca do normy - mówi nam.
Zobaczcie rozmowę
Zobacz także
Napisz komentarz
Musisz być zalogowany, aby dodawać komentarze.
Pozostałe wiadomości
Jeszcze w tym miesiącu powinna ruszyć nowa inicjatywa burmistrz Andrychowa Co z budową wieży widokowej w Andrychowie? W drugim tygodniu września mnóstwo przerw w dostawie prądu Będą układać asfalt, kilka dni utrudnień GDDKiA zmienia strategię w sprawie Beskidzkiej Drogi Integracyjnej
ѕzαℓσиу ∂ιαвєłєк.! , 20.06.2020 05:33
Kiełbasa krucha waszej firmy kiedyś była taka fajna z galaretką i faktycznie była krucha a teraz to zwykła kiełbasa