Wydawać by się mogło, że - co, jak co - ale branża spożywcza nie powinna odczuć różnych restrykcji związanych z pandemią koronawirusa w Polsce. Tak jednak nie do końca było. - Sytuacja powoli wraca do normy - mówi nam.
Zobaczcie rozmowę
Zobacz także
Napisz komentarz
Musisz być zalogowany, aby dodawać komentarze.
Pozostałe wiadomości
Za kilka dni rusza linia autobusowa z Krakowa do Kęt [AKTUALIZACJA] Tak ma wyglądać „ogród pielgrzyma”. Lepiej niż teraz? Radni chcieli poznać przyczyny odrzucenia wniosku o dotację. Odmówiono im pokazania dokumentów W końcu rozpocznie działalność "otwarte" w lutym (ale nadal nieczynne) Centrum Zdrowia Psychicznego Będzie długo wyczekiwana przebudowa przedszkola
ѕzαℓσиу ∂ιαвєłєк.! , 20.06.2020 04:33
Kiełbasa krucha waszej firmy kiedyś była taka fajna z galaretką i faktycznie była krucha a teraz to zwykła kiełbasa