reklama
reklama

Branża mięsna już po kryzysie? Rozmawiamy z Maciejem Szlagorem

Gospodarka, Wiadomości, 18.06.2020 16:20, DK / WB
O sytuacji w branży w ostatnich miesiącach rozmawiamy z Maciejem Szlagorem, właścicielem jednego z największych zakładów przetwórstwa mięsnego w regionie.
Branża mięsna już po kryzysie? Rozmawiamy z Maciejem Szlagorem
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Szlagor w Andrychowie to jeden z największych zakładów przetwórstwa mięsnego w regionie.

Wydawać by się mogło, że - co, jak co - ale branża spożywcza nie powinna odczuć różnych restrykcji związanych z pandemią koronawirusa w Polsce. Tak jednak nie do końca było. - Sytuacja powoli wraca do normy - mówi nam.

Zobaczcie rozmowę


Zobacz także

Napisz komentarz

Redakcja mamNewsa.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy Internautów. Prosimy o kulturalną dyskusję i przestrzeganie regulaminu portalu. Wpisy niezgodne z regulaminem będą usuwane. Dodając komentarz, akceptujesz postanowienia regulaminu. Wszelkie problemy z funkcjonowaniem portalu, usterki, uwagi, zgłoszenia błędów prosimy kierować na: [email protected]

Musisz być zalogowany, aby dodawać komentarze.

ѕzαℓσиу ∂ιαвєłєк.! , 20.06.2020 04:33

Kiełbasa krucha waszej firmy kiedyś była taka fajna z galaretką i faktycznie była krucha a teraz to zwykła kiełbasa