KUCHARZ
Miejsce pracy- Zator
Praca od maja 2025 – umowa zlecenie
Do obowiązków pracownika będzie należeć:
1. przygotowanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami podstawowych zagadnień higieny, wymaganych od osób zatrudnionych przy produkcji żywności,
2. zabezpieczanie surowców i wyrobów przed zepsuciem , zapobieganie ich stratom oraz prawidłowe przechowywanie, magazynowanie artykułów spożywczych, surowców półproduktów i produktów kulinarnych
3. przygotowywanie różnymi technikami i metodami potraw z warzyw, owoców , przetworów mięsnych, drobiu ryb itp.
4. Porcjowanie , dekorowanie wykańczanie przygotowanych potraw oraz wydawanie wyrobów kulinarnych,
5. utrzymywanie na bieżąco czystości i porządku na stanowisku pracy,
6. przestrzeganie przepisów sanitarnych i higienicznych oraz podstaw bezpieczeństwa i higieny pracy
Od kandydatów oczekujemy
1. wykształcenie min. zawodowe
2. gotowość do pracy w systemie zmianowym oraz w weekendy ( wybrane weekendy w miesiącu)
3. wysoka kultura osobista i miła aparycja, komunikatywność
4. energiczność, kreatywność.
5. chęć podjęcia stałej współpracy
Oferujemy:
- atrakcyjną pracę w przyjaznej atmosferze
- motywacyjny i stabilny system wynagrodzeń
Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV :
[email protected],
Prosimy o podpisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie Danych Osobowych Dz.u.nr 2016 poz.922). Jednocześnie wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych na potrzeby przyszłych rekrutacji. Informujemy, że Administratorem danych jest River Park Łysoń sp.j. z siedzibą w Zatorze, przy ul. Parkowa 8. Dane zbierane są dla potrzeb rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy oraz aktów wykonawczych jest obowiązkowe. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne.
KELNER / KELNERKA
Miejsce pracy - Zator
PRACA MAJ 2025 – umowa zlecenie
Do obowiązków pracownika będzie należeć:
1. przygotowanie sali konsumpcyjnej do obsługi kelnerskiej /nakrywanie stołów, przygotowywanie sztućców, szkła i naczyń/- z uwzględnieniem pory dnia,
2. przyjmowanie zamówień od Gości,
3. wydawanie potraw i napojów z kuchni,
4. serwowanie zamówionych potraw gościom,
5. sprzątanie ze stołów przy zachowaniu odpowiedniej kolejności i warunków higienicznych,
6. sporządzanie rachunków, inkasowanie należności,
7. dbanie o porządek
Od kandydatów oczekujemy:
1. mile widziane aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne,
2. komunikatywna znajomość j. angielskiego; znajomość innych języków obcych mile widziana,
3. gotowość do pracy w systemie zmianowym oraz w weekendy (wybrane weekendy w miesiącu),
4. wysoka kultura osobista i miła aparycja, komunikatywność,
5. energiczność, kreatywność,
6. chęć podjęcia stałej współpracy
Praca od maja.
Oferujemy:
- atrakcyjną pracę w przyjaznej atmosferze
- motywacyjny i stabilny system wynagrodzeń
Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV : [email protected], uprzejmie informujemy że skontaktujemy się tylko z wybranymi osobami .
Prosimy o podpisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie Danych Osobowych Dz.u.nr 2016 poz.922). Jednocześnie wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych na potrzeby przyszłych rekrutacji. Informujemy, że Administratorem danych jest River Park Łysoń Sp.J. z siedzibą w Zatorze, przy ul. Parkowa 8. Dane zbierane są dla potrzeb rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne.
Miejsce pracy – Zator
PRACA MAJ 2025 / UMOWA ZLECENIE
Do obowiązków pracownika będzie należeć:
- przygotowywanie warzyw i owoców – obieranie, krojenie
- wykonywanie różnego rodzaju potrwa zgodnie z poleceniem kucharza
- utrzymywanie porządku na stanowisku pracy zgodnie z zasadami BHP
Oczekiwania:
- aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne, książeczka sanepidowska
- mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku
- zaangażowanie w powierzone obowiązki
- dobra organizacja pracy
- umiejętność pracy w grupie
- komunikatywność
Oferujemy:
- zatrudnienie na podstawie umowy zlecenia
- stabilny system wynagrodzeń
- uczciwe warunki pracy
- przyjazną atmosferę
- możliwość podjęcia dłuższej współpracy;
Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV : [email protected] , uprzejmie informujemy że skontaktujemy się tylko z wybranymi osobami .
Prosimy o podpisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie Danych Osobowych Dz.u.nr 2016 poz.922). Jednocześnie wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych na potrzeby przyszłych rekrutacji. Informujemy, że Administratorem danych jest River Park Łysoń sp.j. z siedzibą w Zatorze, przy ul. Parkowa 8. Dane zbierane są dla potrzeb rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne.
Brak komentarzy