reklama
reklama

Nowości w menu w Oberży i restauracji "4 Pory Roku" w Czarnym Groniu

Artykuły sponsorowane, Wiadomości, 02.09.2021 13:30,
Oberża w Czarnym Groniu w Rzykach oferuje menu pełne smaków, którego zaznać można w pięknych okolicznościach przyrody (na jednym z tarasów).
Nowości w menu w Oberży i restauracji
W karcie Oberży znajdziecie przede wszystkim dania kuchni polskiej i regionalnej takie jak: schabowy z kością, golonko, polędwiczki z kurczaka, swojskie pierogi , barszcz czerwony, kwaśnica z wkładką i inne.

Restauracja Oberża nieustannie wypieka dla Was najlepszą pizzę z pieca opalanego drewnem. Oprócz standardowych pozycji z karty, co dwa tygodnie prezentowane są tzw. "Specjały z Pieca", czyli inwencja twórcza pizzermana. Do 10.09 dostępny jest jeden z ulubionych wypieków roku - Specjał z Pieca z borownikami.

Od 4.09 warto także zapoznać się z wrześniową ofertą "Szef Kuchni Poleca".

Goście przybywający do Czarnego Gronia i poszukujących wikwintnych dań - odnajdą je w Hotelowej Restauracji 4 Pory Roku, która w swojej ofercie ma takie pozycje jak: tagliatelle, małże nowozelandzkie, soczysty stek z argentyńskiej wołowiny, glazurowane żeberko i inne frykasy.

Restauracja Oberża czynna jest od poniedziałku do niedzieli w godzinach od 11.00-22.00

Natomiast 4 Pory Roku od poniedziałku do niedzieli w godzinach od 10.00- 21.00 (piątek i sobota do 22.00)

PEŁNE MENU OBERŻY dostępne pod linkiem:





reklama

Zobacz także

Napisz komentarz

Redakcja mamNewsa.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy Internautów. Prosimy o kulturalną dyskusję i przestrzeganie regulaminu portalu. Wpisy niezgodne z regulaminem będą usuwane. Dodając komentarz, akceptujesz postanowienia regulaminu. Wszelkie problemy z funkcjonowaniem portalu, usterki, uwagi, zgłoszenia błędów prosimy kierować na: [email protected]

Brak komentarzy