W karcie Oberży znajdziecie przede wszystkim dania kuchni polskiej i regionalnej takie jak: schabowy z kością, golonko, polędwiczki z kurczaka, swojskie pierogi , barszcz czerwony, kwaśnica z wkładką i inne.
Restauracja Oberża nieustannie wypieka dla Was najlepszą pizzę z pieca opalanego drewnem. Oprócz standardowych pozycji z karty, co dwa tygodnie prezentowane są tzw. "Specjały z Pieca", czyli inwencja twórcza pizzermana. Do 10.09 dostępny jest jeden z ulubionych wypieków roku - Specjał z Pieca z borownikami.
Od 4.09 warto także zapoznać się z wrześniową ofertą "Szef Kuchni Poleca".
Goście przybywający do Czarnego Gronia i poszukujących wikwintnych dań - odnajdą je w Hotelowej Restauracji 4 Pory Roku, która w swojej ofercie ma takie pozycje jak: tagliatelle, małże nowozelandzkie, soczysty stek z argentyńskiej wołowiny, glazurowane żeberko i inne frykasy.
Restauracja Oberża czynna jest od poniedziałku do niedzieli w godzinach od 11.00-22.00
Natomiast 4 Pory Roku od poniedziałku do niedzieli w godzinach od 10.00- 21.00 (piątek i sobota do 22.00)
PEŁNE MENU OBERŻY dostępne pod linkiem:
PEŁNE MENU RESTAURACJI 4 PORY ROKU: https://u.profitroom.com/2017.czarnygron.pl/uploads/pdf/menu_4pory_wiosna2021_EN.pdf
Brak komentarzy