reklama
reklama

Kulinarna Jesień w Karczmie na Kocierzu!

Wiadomości, 23.10.2015 10:40, REKLAMA
Trwa Kulinarna Jesień w Karczmie na Kocierzu!
Kulinarna Jesień w Karczmie na Kocierzu!

Do 29 listopada trwa Kulinarna Jesień na Kocierzu. Warto skorzystać z okazji.

 

“Dania w festiwalu dziczyzny są robione z przepisów regionalnych w nowoczesny wydaniu.
Przepisy są przekazywane z pokolenia na pokolenie. A my staramy się je odwzorować jak najlepiej, tak żeby była to istna uczta dla podniebienia”
Szef Kuchni
Krystian Kubski
 
Możemy wspomnieć o 3 daniach:
Gulasz z dzika podany z kaszą jęczmienną i kwaśną śmietaną w duecie sałatki z ogórka kiszonego i czerwonej cebuli
 
Wykwintna pieczeń z jelenia duszona z kurkami w śmietanie podana z kluskami w duecie buraczków
Szynka z dzika podana z kluskami ziemniaczanymi i prażoną kapustą kiszoną ze śliwkami i orzechami 

- Dania podczas festiwalu dziczyzny są robione z przepisów regionalnych w nowoczesnym wydaniu. Przepisy są przekazywane z pokolenia na pokolenie. A my staramy się je odwzorować jak najlepiej, tak żeby była to istna uczta dla podniebienia - mówi Krystian Kubski, Szef Kuchni

 

Przykładowe dania:

Gulasz z dzika podany z kaszą jęczmienną i kwaśną śmietaną w duecie sałatki z ogórka kiszonego i czerwonej cebuli

 

Wykwintna pieczeń z jelenia duszona z kurkami w śmietanie podana z kluskami w duecie buraczków

 

Szynka z dzika podana z kluskami ziemniaczanymi i prażoną kapustą kiszoną ze śliwkami i orzechami.

 

 

ARTYKUŁ SPONSOROWANY

 

reklama

Zobacz także

Napisz komentarz

Redakcja mamNewsa.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy Internautów. Prosimy o kulturalną dyskusję i przestrzeganie regulaminu portalu. Wpisy niezgodne z regulaminem będą usuwane. Dodając komentarz, akceptujesz postanowienia regulaminu. Wszelkie problemy z funkcjonowaniem portalu, usterki, uwagi, zgłoszenia błędów prosimy kierować na: [email protected]

Brak komentarzy