Jak się dowiadujemy, program „Kuchenne Rewolucje” nagrywany jest tym razem w jednej z restauracji w Babicach w okolicach Oświęcimia. We wtorek (21.11) program nagrywany był gościnnie w pracowni gastronomicznej Wielozawodowego Zespołu Szkół w Zatorze, która jest jedną z najnowocześniejszy tego typu pracowni w Polsce. Kręcono tam epizod związany z przygotowaniem jednej z potraw, w czym pomagał znany w Zatorze Franciszek Sałaciak i uczniowie WZS.
Odcinek „Kuchennych Rewolucji” z zatorskim akcentem pojawi się na antenie TVN na wiosnę 2018 roku.
Dodajmy, że niedawno w Zatorze gościł inny kulinarny celebryta – Kamil Okrasa, który nad zatorskimi stawami nagrywał kolejny odcinek programu „Okrasa łamie przepisy”.
ZOBACZ: Okrasa łamie przepisy w Zatorze
foto: CAZ Zator
obywatel_Polski, 22.11.2017 18:00
Taka ciekawostka że P. Okrasa ma na imię Karol a nie Kamil. Gratuluję panu lub pani "redaktor" świetnie przeprowadzonego researchu.
komiwoja76, 22.11.2017 09:49
Ale mam nadzieję, że nikt nie podawał ekipie programu i samej prowadzącej przetworów z karpia, bo przecież ich się nie da jeść. Smak vegety i octu a do tego źle wyczyszczony karp. Wędzony często za słony. Dlaczego nikt tego nie powie tego tym, którzy decydują o smaku z tej przetwórni.