Branża mięsna już po kryzysie? Rozmawiamy z Maciejem Szlagorem
Gospodarka, Wiadomości,
18.06.2020 16:20, DK / WB
O sytuacji w branży w ostatnich miesiącach rozmawiamy z Maciejem Szlagorem, właścicielem jednego z największych zakładów przetwórstwa mięsnego w regionie.
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Szlagor w Andrychowie to jeden z największych zakładów przetwórstwa mięsnego w regionie.
Wydawać by się mogło, że - co, jak co - ale branża spożywcza nie powinna odczuć różnych restrykcji związanych z pandemią koronawirusa w Polsce. Tak jednak nie do końca było. - Sytuacja powoli wraca do normy - mówi nam.
Redakcja mamNewsa.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy Internautów. Prosimy
o kulturalną dyskusję i przestrzeganie regulaminu portalu. Wpisy niezgodne z regulaminem będą usuwane.
Dodając komentarz, akceptujesz postanowienia regulaminu. Wszelkie problemy z funkcjonowaniem portalu,
usterki, uwagi, zgłoszenia błędów prosimy kierować na: [email protected]
ѕzαℓσиу ∂ιαвєłєк.! , 20.06.2020 05:33
Kiełbasa krucha waszej firmy kiedyś była taka fajna z galaretką i faktycznie była krucha a teraz to zwykła kiełbasa