reklama
reklama

Swojskie Wędliny Tradycyjne z Nidku po raz kolejny docenione

Artykuły sponsorowane, Wiadomości, 02.10.2017 17:40, REKLAMA
Po wędliny z tej masarni ustawiają się kolejki.
Swojskie Wędliny Tradycyjne z Nidku po raz kolejny docenione

Po raz drugi mała masarnia "Swojskie Wędliny Tradycyjne" z Nidku została doceniona za smak oraz jakość i odznaczona tytułem " POLSKI PRODUCENT ŻYWNOŚCI 2017" za produkt - boczek parzony.

Konkurs dla producentów odbywał się podczas Międzynarodowych Targów Poznańskich "Polagra", pod patronatem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi- Krzysztofa Jurgiela. Dyplom oraz puchar z rąk organizatorów odebrał właściciel Sławomir Górkiewicz.

To, oraz każde inne wyróżnienie, każda pochwała od klientów jest dla nas radością i mobilizacją do dalszej pracy.



Firma Swojskie Wędliny Tradycyjne powstała w 2012 roku, w miejscowości Nidek, założona przez Sławomira Górkiewicza.

Firma specjalizuje się w produkcji swojskich wędlin tradycyjnych bez konserwantów, sztucznych wzmacniaczy smaku i barwników.

Wyroby produkowane są w oparciu o tradycyjne receptury. Wędzone metodą naturalna – drzewem olchowym oraz bukowym.

Doskonały smak wyrobów z masarnii "Swojskie Wędliny Tradycyjne" z Nidku to zasługa unikalnych receptur, precyzyjnego doboru składników, odpowiedniego czasu wędzenia oraz zaangażowania pracowników.

  • Tradycyjne receptury
  • Bez konserwantów i brawników


Zobacz więcej na: www.wedlinygorkiewicz.pl

ARTYKUŁ SPONSOROWANY

reklama

Zobacz także

Napisz komentarz

Redakcja mamNewsa.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy Internautów. Prosimy o kulturalną dyskusję i przestrzeganie regulaminu portalu. Wpisy niezgodne z regulaminem będą usuwane. Dodając komentarz, akceptujesz postanowienia regulaminu. Wszelkie problemy z funkcjonowaniem portalu, usterki, uwagi, zgłoszenia błędów prosimy kierować na: [email protected]

Brak komentarzy