Po raz drugi mała masarnia "Swojskie Wędliny Tradycyjne" z Nidku została doceniona za smak oraz jakość i odznaczona tytułem " POLSKI PRODUCENT ŻYWNOŚCI 2017" za produkt - boczek parzony.
Konkurs dla producentów odbywał się podczas Międzynarodowych Targów Poznańskich "Polagra", pod patronatem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi- Krzysztofa Jurgiela. Dyplom oraz puchar z rąk organizatorów odebrał właściciel Sławomir Górkiewicz.
To, oraz każde inne wyróżnienie, każda pochwała od klientów jest dla nas radością i mobilizacją do dalszej pracy.
Firma Swojskie Wędliny Tradycyjne powstała w 2012 roku, w miejscowości Nidek, założona przez Sławomira Górkiewicza.
Firma specjalizuje się w produkcji swojskich wędlin tradycyjnych bez konserwantów, sztucznych wzmacniaczy smaku i barwników.
Wyroby produkowane są w oparciu o tradycyjne receptury. Wędzone metodą naturalna – drzewem olchowym oraz bukowym.
Doskonały smak wyrobów z masarnii "Swojskie Wędliny Tradycyjne" z Nidku to zasługa unikalnych receptur, precyzyjnego doboru składników, odpowiedniego czasu wędzenia oraz zaangażowania pracowników.
- Tradycyjne receptury
- Bez konserwantów i brawników
Zobacz więcej na: www.wedlinygorkiewicz.pl
ARTYKUŁ SPONSOROWANY
Brak komentarzy