W lodziarni Przystań nad Stawem w Andrychowie może dziać się tylko jedno. Produkcja przepysznych lodów.
A jak zrobić dobre lody? Tą wiedzę z pewnością posiada właściciel najlepszej lodziarni w Andrychowie. Od ponad trzech lat przygotowuje dla mieszkańców Andrychowa i nie tylko przepyszne lody rzemieślnicze. Jak sam mówi jest to jego pasja. Cały sekret doskonałych lodów to świeże składniki wysokiej jakości, odpowiednie proporcje i serce, które wkłada w to co robi.
Produkcja lodów jest na miejscu dzięki czemu są one przygotowywane na bieżąco. W ofercie jest ponad 60 różnych smaków. W sezonie naprzemiennie jest do wyboru 26 z nich. W zimie jest uruchomiona jedna witryna z 12 smakami. Każdego dnia można spróbować czegoś innego.
Co jeszcze tam robią? Przepyszne gofry, Crunch Bubble, pancakes, smoothie, świeże soki i wiele innych. Jako jedyna lodziarnio kawiarnia w Andrychowie serwuje także doskonałą włoską kawę Pascucci.
Przypominamy, że 24 marca przypada Europejski dzień lodów rzemieślniczych. Zapraszamy do świętowania.
Lodziarnia Przystań nad Stawem
ul. Krakowska 65 b, 34-120 Andrychów
Brak komentarzy