Co oni tam robią?

, Artykuły sponsorowane, Wiadomości, 11.03.2020 08:00,
Przystań nad Stawem.
Co oni tam robią?
W lodziarni Przystań nad Stawem w Andrychowie może dziać się tylko jedno. Produkcja przepysznych lodów.

A jak zrobić dobre lody? Tą wiedzę z pewnością posiada właściciel najlepszej lodziarni w Andrychowie. Od ponad trzech lat przygotowuje dla mieszkańców Andrychowa i nie tylko przepyszne lody rzemieślnicze. Jak sam mówi jest to jego pasja. Cały sekret doskonałych lodów to świeże składniki wysokiej jakości, odpowiednie proporcje i serce, które wkłada w to co robi.

Produkcja lodów jest na miejscu dzięki czemu są one przygotowywane na bieżąco. W ofercie jest ponad 60 różnych smaków. W sezonie naprzemiennie jest do wyboru 26 z nich. W zimie jest uruchomiona jedna witryna z 12 smakami. Każdego dnia można spróbować czegoś innego.

Co jeszcze tam robią? Przepyszne gofry, Crunch Bubble, pancakes, smoothie, świeże soki i wiele innych. Jako jedyna lodziarnio kawiarnia w Andrychowie serwuje także doskonałą włoską kawę Pascucci.

Przypominamy, że 24 marca przypada Europejski dzień lodów rzemieślniczych. Zapraszamy do świętowania.

Lodziarnia Przystań nad Stawem
ul. Krakowska 65 b, 34-120 Andrychów





















Zobacz także

Napisz komentarz

Redakcja mamNewsa.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy Internautów. Prosimy o kulturalną dyskusję i przestrzeganie regulaminu portalu. Wpisy niezgodne z regulaminem będą usuwane. Dodając komentarz, akceptujesz postanowienia regulaminu. Wszelkie problemy z funkcjonowaniem portalu, usterki, uwagi, zgłoszenia błędów prosimy kierować na: kontakt@mamNewsa.pl

Brak komentarzy